Lidt fra gården .

Ud over at her er hvalpe i ny og næ , så sker her også andre ting. Så ved I lidt om hvad I kan forvente jer når I kommer og møder jeres hvalp. Måske er her mange den dag…måske ikke. Men jeres hvalp er i hvert fald blevet gennem elsket og meget socialiseret.

Legestuen på besøg i Februar

Musefangst i september.

Idag var vores børn og den ene af vores svigerbørn her. En søster og farfar på 90 år…. Og så tog vi på marktur !!!

Safaritur med Farfar på marken.

Onsdag d 24 juli.

Sangaften ved bål…. med dejlige venner… hvorfor? Bare fordi vi kan, og vi elsker at synge.

19 august: 2 arrangementer på én gang

3-4 gange om året har vi ungdomsarrangementer herude på gården. Uden alkohol … og de skal rydde op efter sig selv… og det gør de ALTID. 65 unge mennesker hyggede sig i vores have indtil kl 01.00 – og der ligger aldrig så meget som et stykke papir efter dem. Så kom bare igen unge mennesker… Men hov, samtidig med, var der en der havde fødselsdag i “kollektivet” og da vi alligevel er for gamle til at være med til ungdomsarrangementet, hyggede vi os bare ved stalden. VI ER SÅ TAKNEMMELIGE FOR VORES LIV.

15 august.

Mandag… vi er taknemmelige endnu engang for vores liv.

13 august .

En af vores venner, fejrer hun er blevet dansk statsborger. Tillykke Kady.

Levi og Else sammen med May-Britt.

29 juli

Levi er ankommet til Lille Bassumgård sammen med sin familie. Levi boede i Zambia indtil for 1 måned siden.

28 juli 2022 …. Nu bliver vi endelig et kollektiv igen.

Vi som familie, er bare kollektiv mennesker. Vi har nu været gift i 29 år, og har næsten i alle årene, haft folk boende i kortere eller længere tid.

Lige nu er det 2 hold venner, der lige er landet i byen uden bolig. Så nu bor de her. Den ene familie i “stalden”, og den anden familie i skurvogn og campingvogn. Dejligt – for så keder man sig ikke, og behøves ikke lave aftensmad hver aften . (May-Britt)

23 juli.

Venner fra Tyskland på besøg. Og en del af deres danske venner kom på besøg. En af dem var Hanne Vinsten som er musiker, og sang en af hendes sange for os. Fantastisk

aften…med godt vejr.

Miriams fødselsdag

18 juni.

Bål hygge… med vores 2 Irish´r .