Sussie´s cocker spaniel hvalpe

Alle hvalpe er afsat

Engelsk Cocker Spaniel hvalpe til salg

Den 23. maj fik Sussie 5 dejlige Cocker Spaniel hvalpe. Faderen er vores ældre Cocker Spaniel, Jambo. Sussie har A-hofter, er øjenlyst, patellatjekket og i perfekt stand. Hvalpene er klar til at flytte til deres nye hjem den 18. juli.

Pris: 16.500 kr inkl. moms.

Hvalpene vil være sundhedsundersøgt, ormebehandlet, vaccineret og chippet, inden de forlader os.

Kontakt os for mere information eller interesse på 28192627. Vi tilbyder et hjem med masser af humor og fællesskab uden hysteri.

Unghund ignorere hvalpene

Jeg har talt med nogle af jer om, det at sende de korrekte signaler til sin hvalp, så I får harmonisk hvalp. Ikke at behandle jeres hvalp som et barn, men mere at behandle den med de signaler som hunde sender til hinanden. Jeg anbefaler jer STORT at ente låne bogen HVALP I HARMONI på biblioteket, eller at købe den. Den koster 275 kr ved os. Vi har stadig 5 eksemplarer herhjemme, hvis det har interesse. Men på filmen herunder ser i hvordan vores unghund, som er her i disse dage, viser helt tydligt hvordan man hilser. Læg mærke til hvordan, han agere over for hvalpene der er 2 uger ældre end jeres. Hvalpene kommer og opsøger ham.. ( Forestil jer at det er jer der kommer hjem fra arbejde). Han Ignorer totalt, hvalpene. Det samme med hvalpene mor, der kommer bag ham. Der er ingen lyd overhovedet fra de store hund. (Der er ingen “Heeeej, lille skat, har du savnet mig”?, eller hvad vi siger til vores hund). Først i det øjeblik der er ro på – inviterer han til leg. Husk på dette når I kommer hjem. Ignorer jeres hvalp, indtil der er ro på – og så siger I” Hej”. Læs bogen, og I VIL få en harmonisk hund.

De sidste hvalpe har haft besøg.

Og nu er det med sikkerhed, at alle hvalpe er afsat.

Så gik den weekend – og en dejlig uge er ankommet.

I går – søndag – havde vi åben have. Åben have er hvor vi invitere nogle, som igen inviterer nogle som igen igen…. Vi lægger terrasse og have til,… og kaffe. Folk tager selv kage med. Så det var ikke alle vi selv kendte . Men det er jo sådan man kommer til at kende nye folk.

2 hold har været forbi og mødt deres hvalp . Så nu er det kun den sorte hvalp der mangler son familie.

Torsdag d 13 juni. 22 dage gamle cocker spaniel hvalpe

STATUS: Nu er det kun den sorte han, der stadig er ledig. Måske kommer nogen af de reserverede fri, det ved vi først efter de har været på besøg. Husk det er ok at melde hvalpen fra ,når I kommer. I skal have en god mavefornemmelse.

3 uger gamle cockerspaniel hvalpe

Igår tirsdag havde vi besøg her på Lille Bassumgård af BABY FOCUS. Det er en legestue for forældre og bedsteforældre der passer deres egne børn, eller børnebørn i stedet for at være institution. Jeg (May-Britt) har om torsdagen en samling inde i Herning hvor der kommer omkring 40 stk. til musik og leg. I går, blev de inviteret hjem, så de små hvalpe kunne høre børnelyde og blive aet af små børnehænder, og de små børn kunne se og mærke hvalpene. Det var en så dejlig dag.

Cockerspaniel hvalpe 17 dage gamle.

Karamelfarvede Engelsk cockerspaniel fra Lillebassumgaard.dk
karamelfarvet tæve
Sort cockerspaniel han hvalp fra Lillebassumgaard.dk
Sort cockerspaniel han hvalp

16 dage gamle Cocker spaniel hvalpe – nu med øjne.

I disse uger, har vi besøg af vores datter og svigersøn – med Elinor vores barnebarn. Her er Sussie igang med at snuse til denne “underlige skabning.”

Engelsk cocker spaniel møder baby for første gang