Hanhunde til avl.

På denne side er der nogle hanner, der gerne må bruges til avl. 2 er vores egne. De andre hanner som er på bloggen, er sunde og undersøgte, og hvor ejerne er i vores bekendtskabs kreds. Ved interesse for deres hanhunde, skal I kontakte dem direkte.

Cocker spaniel han udbydes til avl.

Her er en skøn hanhund. Han er vores egen, og er en sund cockerspaniel. Undersøgt og godkendt til avl. Han er en stor hund på ca 16 kg. Han har gennemgået røntgen af hofter, med A som resultat. Vi har dog ikke stambog på ham, så vi kan ikke garantere hans gener bagudrettet. Han er en skøn mild fætter. Til tider henad det lidt stædige, og lystrer ikke helt som han burde. Men det skyldes nok mere menneskefejl end hundeproblematik !

Han vil gerne parre, med de tæver der ønsker en parring af ham. Og han er også god til førstegangstæver, da vi bla kan tilbyde inseminering hvis det foretrækkes, hvis tæven er lidt vims.

En parring koster 3500 kr, og I kan komme de gange I har lyst. Tæven har dog ikke mulighed for at blive og overnatte. Ring og få en snak 28192627

Cocker spaniel og minipuddel venter hvalpe

Mini puddel tilbydes til avl

Mini Ben er vores lille puddel på ca 4 kg. Ikke særlig stor i kropsform, men stor i selvtilliden. Og han er ligeglad med, om tæven er større eller mindre end ham. Han er sundheds og patella undersøgt inden brug til avl.

Hans sæd er tjekket – og der er STOR aktivitet !

Der kan insemineres hvis ønskes.

Pris 3500 kr.

Ring og få en snak. 28192627

Boxer han tilbydes til avl.

Morgan a.k.a Mog Mog, Mogger, Morgana

Han er en ægte Boxer. Der bor ved Herning. Dog uden stamtavle. Røntgen af hofter med A som resultat. Han er far til flere kuld og han er en følsom far, der elsker at nusse om små hvalpe.

Han har indtil nu kun lavet STORE kuld mellem 8-12 hvalpe.

Der er mulighed for inseminering.

Pris 3200 kr

Kontakt Ilse Remington.

50582486

ilseremington@yahoo.com

Han er en ægte Boxer. Der bor ved Herning. Dog uden stamtavle. Røntgen af hofter med A som resultat. Han er far til flere kuld og han er en følsom far, der elsker at nusse om små hvalpe.

Cavalier King Charles spaniel – Loui tilbydes til avl.

Cavalier King Charles spaniel han. udbydes til avl.

Cavalier King Charles spaniel tilbydes til avl. Sundhedsundersøgt. Patella 0/0 – og sæden er microscop tjekket …og er Livlig! Han har fået udvidet hjerteskanning, som ikke påviser arvelige tegn på hjertesygdomme.

Han er ikke bange for de smarte damer. Også selv om “Fruens” højde er højere end ham. Så bruger han en skammel, og ellers kan der insemineres, hvis ønskes.

Parringen vil foregå på Lille Bassumgård.

Bassumgårdvej 16 7400 Herning

Prisen er 3500 kr

Ring og få en snak

28192627