Hanhunde til avl.

På denne side er der nogle hanner, der gerne må bruges til avl. Alle hundene er sunde og undersøgte på forskellig vis. I kan læse under hver hund for hvad. Med jævne mellemrum tjekkes alle hannernes sædkvalitet, så vi er sikre på, at der er liv i det der leveres.

Hvis I får parret jeres tæve ved nogen af vores hanner, tilbydes brunst kontrol i prisen, hvis I er i tvivl om, hvornår hun er højløbsk. Det kræver dog at I kommer forbi med jeres tæve.

Brunst kontrol for tæver 800 kr. Hvis I bruger vores hanner, er kontrollen med i prisen, hvis I er i tvivl om perioden for parringstidspunkt.

Cocker spaniel han udbydes til avl.

Her er en skøn hanhund. Han er vores egen, og er en sund cockerspaniel. Undersøgt og godkendt til avl. Han er en stor skøn … lidt overvægtig hund på ca 16 kg.Han har gennemgået røntgen af hofter, med A som resultat. Vi har dog ikke stambog på ham, så vi kan ikke garantere hans gener bagudrettet. Han er en skøn mild fætter. Til tider henad det lidt stædige, og lystrer ikke helt som han burde. Men det skyldes nok mere menneskefejl end hundeproblematik

Han vil gerne parre, med de tæver der ønsker en parring af ham. Og han er også god til førstegangstæver, da vi bla kan tilbyde inseminering hvis det foretrækkes, hvis tæven er lidt vims.

En parring koster 3500 kr, og I kan komme et par gange hvis I har lyst, der skal dog være en dags mellemrum. Tæven har dog ikke mulighed for at blive og overnatte. Ring og få en snak 28192627

Hvid mellem puddel han udbydes til avl

Hvis sund mellem puddel han fra Lillebassumgaard
patella fri, øjenlyst, flot hjertelyd og flot tandstilling

Atos er vores TOTALT HVIDE mellem puddel. 9,4 kg og 42 cm høj. Perfekt tandstilling . Han har god hjertelyd og Patella Luksation grad 00. Han er øjenlyst, og DNA testet og er ikke bærer af øjensygdommen prcd-PRA-PRC . Derudover er hans sæd kvalitet et tjekket.

En parring koster 4000 kr og I kan komme et par gange hvis I har lyst, der skal dog være en dags mellemrum. Tæven har dog ikke mulighed for at blive og overnatte. Ring og få en snak 28192627

Choko – Dværgpuddel udbydes til avl

5 kg 31 cm høj. Vi har hentet ham I Tyskland. Han har tysk stambog, hvor vi kan se at den er med Chokolade/Leverfarvede gener bagud og harlekin, ( plettet)

Han har patella 00 og hans sæd bliver jævnligt microskop tjekket, og der er rigtig god fart over feltet. Han er øjenlyst uden nogen sygdomme.

Derudover er han også DNA testet fuldstændig fri for prcd-PRA.

Pris 4000 kr. Der er mulighed for inseminering hvis det ønskes, uden merpris.

Cavalier King Charles spaniel – Loui udbydes til avl.

Cavalier King Charles spaniel tilbydes til avl. Sundhedsundersøgt. Patella 0/0 – og sæden er microskop tjekket …og er Livlig! Han har fået udvidet hjerteskanning, som ikke påviser arvelige tegn på hjertesygdomme, og han er øjenlyst på dyrehospitalet Heden Og han er frifundet, (ikke påvist PPM, PHTVL, RD, CEA, PRA m.m).En rigtig sund ung mand.

Han er ikke bange for de smarte damer. Også selv om “Fruens” højde er højere end ham. Så bruger han en skammel, og ellers kan der insemineres, hvis ønskes.

Prisen er 4000 kr

28192627