Hanhunde til avl.

På denne side er der nogle hanner, der gerne må bruges til avl. Alle hundene er sunde og undersøgte på forskellig vis. I kan læse under hver hund for hvad. Med jævne mellemrum tjekkes alle hannernes sædkvalitet, så vi er sikre på, at der er liv i det der leveres.

Cocker spaniel han udbydes til avl.

Her er en skøn hanhund. Han er vores egen, og er en sund cockerspaniel. Undersøgt og godkendt til avl. Han er en stor hund på ca 16 kg. Han har gennemgået røntgen af hofter, med A som resultat. Vi har dog ikke stambog på ham, så vi kan ikke garantere hans gener bagudrettet. Han er en skøn mild fætter. Til tider henad det lidt stædige, og lystrer ikke helt som han burde. Men det skyldes nok mere menneskefejl end hundeproblematik !

Han vil gerne parre, med de tæver der ønsker en parring af ham. Og han er også god til førstegangstæver, da vi bla kan tilbyde inseminering hvis det foretrækkes, hvis tæven er lidt vims.

En parring koster 3500 kr, og I kan komme et par gange hvis I har lyst, der skal dog være en dags mellemrum. Tæven har dog ikke mulighed for at blive og overnatte. Ring og få en snak 28192627

Vores puddel hanner.

Atos er vores TOTALT HVIDE mellem puddel. 9,1 kg og 42 cm høj. Perfekt tandstilling . Han har god hjertelyd og Patella Luksation grad 00.

En parring koster 4000 kr og I kan komme et par gange hvis I har lyst, der skal dog være en dags mellemrum. Tæven har dog ikke mulighed for at blive og overnatte. Ring og få en snak 28192627

Sund Dværgpuddel han fra Lillebassumgaard.dk

Mini Ben – Dværg puddel

4,4 kg og 33 cm høj

Han er sundheds og patella undersøgt inden brug til avl.

Og han er øjenlyst ved dyrehospitalet Heden, hvor øjenspecialist har lyst hans øjne. Og han er frifundet, (ikke påvist PPM, PHTVL, RD, CEA, PRA m.m).

Hans sæd er tjekket – og der er STOR aktivitet !

Pris: 4000 kr.

Han egner sig bedst til tæver der ikke er over cockerspaniel størrelse – da han helt klart foretrækker almindelig parring, fremfor opsamling af hans dyrebare dråber, som der jo skal til ved inseminering !!!

Choko – Dværgpuddel

5 kg 31 cm høj. Vi har hentet ham I Tyskland. Han har tysk stambog, hvor vi kan se at den er med Chokolade/Leverfarvede gener bagud og harlekin, ( plettet)

Han har patella 00 og hans sæd bliver jævnligt microskop tjekket, og der er rigtig god fart over feltet. Han er øjenlyst uden nogen sygdomme.

Derudover er han også DNA testet fuldstændig fri for prcd-PRA.

Pris 4000 kr. Der er mulighed for inseminering hvis det ønskes, uden merpris.

Cavalier King Charles spaniel – Loui tilbydes til avl.

Cavalier King Charles spaniel tilbydes til avl. Sundhedsundersøgt. Patella 0/0 – og sæden er microskop tjekket …og er Livlig! Han har fået udvidet hjerteskanning, som ikke påviser arvelige tegn på hjertesygdomme, og han er øjenlyst på dyrehospitalet Heden Og han er frifundet, (ikke påvist PPM, PHTVL, RD, CEA, PRA m.m).En rigtig sund ung mand.

Han er ikke bange for de smarte damer. Også selv om “Fruens” højde er højere end ham. Så bruger han en skammel, og ellers kan der insemineres, hvis ønskes.

Parringen vil foregå på Lille Bassumgård.

Bassumgårdvej 16 7400 Herning

Prisen er 4000 kr

Ring og få en snak

28192627