Hanhunde til avl.

På denne side er der nogle hanner, der gerne må bruges til avl. 2 er vores egne. De andre hanner som er på bloggen, er sunde og undersøgte, og hvor ejerne er i vores bekendtskabs kreds. Ved interesse for deres hanhunde, skal I kontakte dem direkte.

Cocker spaniel han udbydes til avl.

Her er en skøn hanhund. Han er vores egen, og er en sund cockerspaniel. Undersøgt og godkendt til avl. Han er en stor hund på ca 16 kg. Han har gennemgået røntgen af hofter, med A som resultat. Vi har dog ikke stambog på ham, så vi kan ikke garantere hans gener bagudrettet. Han er en skøn mild fætter. Til tider henad det lidt stædige, og lystrer ikke helt som han burde. Men det skyldes nok mere menneskefejl end hundeproblematik !

Han vil gerne parre, med de tæver der ønsker en parring af ham. Og han er også god til førstegangstæver, da vi bla kan tilbyde inseminering hvis det foretrækkes, hvis tæven er lidt vims.

Tævens skal dagene inden parring herpes vaccineres, hvis der skal foregå almindelig parring og ellers vil hun blive insimeneret. Herpes ved en tæve kan ligge “hvilende”, men kan smitte og gøre en hanhund steril.

En parring koster 3500 kr, og I kan komme de gange I har lyst. Tæven har dog ikke mulighed for at blive og overnatte. Ring og få en snak 28192627

Dværg puddel tilbydes til avl

Cocker spaniel og minipuddel venter hvalpe

Mini Ben er vores lille puddel på ca 4,4 kg og 33 cm fra forben til skulder. Ikke særlig stor i kropsform, men stor i selvtilliden. Og han er ligeglad med, om tæven er større eller mindre end ham. Han er sundheds og patella undersøgt inden brug til avl.

Og han er øjenlyst ved dyrehospitalet Heden, hvor øjenspecialist har lyst hans øjne. Og han er frifundet, (ikke påvist PPM, PHTVL, RD, CEA, PRA m.m).

Hans sæd er tjekket – og der er STOR aktivitet !

Der kan insemineres hvis ønskes.

Tævens skal dagene inden parring herpes vaccineres, hvis der skal foregå almindelig parring og ellers vil hun blive insiimeneret. Herpes ved en tæve kan ligge “hvilende”, men kan smitte og gøre en hanhund steril.

Pris: 4000 kr. Vi anbefalet at I kommer 2 gange.

Cavalier King Charles spaniel – Loui tilbydes til avl.

Cavalier King Charles spaniel tilbydes til avl. Sundhedsundersøgt. Patella 0/0 – og sæden er microscop tjekket …og er Livlig! Han har fået udvidet hjerteskanning, som ikke påviser arvelige tegn på hjertesygdomme, og han er øjenlyst på dyrehospitalet Heden Og han er frifundet, (ikke påvist PPM, PHTVL, RD, CEA, PRA m.m).En rigtig sund ung mand.

Han er ikke bange for de smarte damer. Også selv om “Fruens” højde er højere end ham. Så bruger han en skammel, og ellers kan der insemineres, hvis ønskes.

Parringen vil foregå på Lille Bassumgård.

Bassumgårdvej 16 7400 Herning

Prisen er 4000 kr

Ring og få en snak

28192627

Tævens skal dagene inden parring herpes vaccineres, hvis der skal foregå almindelig parring og ellers vil hun blive insimeneret. Herpes ved en tæve kan ligge “hvilende”, men kan smitte og gøre en hanhund steril.