Cockerpoo / Cockerdoodle

Alle hvalpe er nu afsat.

19 januar fik Daimi 4 cockerdoodles .

Daimi er blevet parret med vores egen dværg puddel Choko. I kan se ham inde under “Vores Hanhunde”. Choko er patella tjekket og øjenlyst og Dna testet. Moderen Daimi , som er en hvid/rødplettet engelsk cockerspaniel, er patella tjekket og røntgen i hofter inden brug til avl.

Olav her skal hjem og bo ved Mathilde

Vores cocker doodles

– koster 16.500 kr. incl. moms og det er uanset, om det er en tæve eller en han.

Der medfølger kvittering og 2 års garanti for medfødte invaliderende fejl. Hvalpene er vaccineret , ormebehandlet og sundhedstjekket inden afrejse.

Ved interesse for hvalpene eller kommende, kan I kontakte os på 28192627 og få en uforpligtende snak.

Her vokser hvalpene op med masser af godtfolk, masser af humor og ingen hysteri.!

Vh Niels-Peter

Siggi fik 29 febr. 1 stk cockerdoodle

Siggi er vores røde engelske cockerspaniel, hun er en meget
godmodig dame. Bruges normalt 3 gange om ugen som SFO hund, hvor børnene skal have hundekørekort for at få lov til at gå med hende. Hun er parret med vores egen CHOKO , som I kan se under “vores hanhunde”. Siggi er sundhedsundersøgt og patellatjekket inden brug til avl.

Afhentningsdag for Daimis hvalpe.

Fredag d. 15 marts kl 13.00 Hvor der serveres hotdogs til alle fremmødte.

3 dage tilbage.

Nu er hvalpene igang med afvænning fra deres mor. Og de klarer det så fint. Tante Eles og Lullu klarer al opdragelse til UG, og alle trives. Vi har modtaget det sidste beløb fra 3 af jer, og har fået overflyttet jer til dansk hunderegister. I skulle gerne have modtaget en mail. Overføreslen er først gennemført når I modtager en mail, hvori der står at hunden nu er jeres. Så husk at bekræft jeres info inden på Dansk hunderegister siden, nederst.

Ups – glemte jeg lige Betty???? Nej – men billedet blev desværre bare ikke særligt godt.

Sidste dyrlæge tjek

Så har dyrlægen været forbi. Hvalpene er vaccineret, sundhedsundersøgt og chippet, og de er idag lørdag startet på deres 3 dages kur, med den sidste ormebehandling. Hvalpene er sunde. så I skal glæde jer.

I kan nu indbetale anden rate på restbeløbet på konto. 5330 – 0000358635 – Arbejdernes landsbank. Husk at mærk indbetalingen med navnet på jeres hvalp. Når vi kar modtaget beløbet bliver hvalpen overflyttet fra os og over til jer i Dansk hunderegister. ( Vi modtager online registreringen i næste uge) Ved omregistreringen får i chipnummeret og I har mulighed for at opstarte forsikring. – Husk altid at lave en sygeforsikring ud over den lovpligtige hundeansvars forsikring.

Vi har fået snore og børster og klippeudstyr hjem, hvis I skal bruge nogle ting,

Cockerdoodle og ammemor.

Man kan følge vores lækre cockerdoodle Ylno på Fredeshoej

Fredag . 7 uger gamle idag – kun 1 uge tilbage.

Vejret er fantastisk i disse dage – og hvalpene nyder bare at løbe rundt.

I dag fandt vi dem sovende i solen, liggende på terrassen .

Nabopiger på besøg

På landet, er alle i flere km afstand jo naboer… Mille og Lærke m klassekammerater, er flittige til at dukke op. Fantastisk.

Fredag formiddag kommer dyrlægen hjem til os, og tilser Daimi og hvalpene. Så vi håber på. at alt er vel. Der vil de blive vaccineret og chippet og sundhedsundersøgt.

En tur til Haderslev i de tidlige morgentimer, for at komme til en ammemor med lille Ylno.

Daimi kan desværre ikke lægge mælk ned. Og så er det jo fantastisk, at i hundeverdenen, kan mødrene sagtens bytte på tværs, bare de høre den rigtige lyd.

Ylno er nu i Haderslev ved Fredeshoej.dk . Hvor en mor med masser af mælk har adopteret ham.

Brother from another mother

I filmen kommer jeg til at kalde den lille sorte hvalp YLNO for hende… Sludder og vrøvl, det er jo en han.

Afhentningsdag for Daimis hvalpe.

Fredag d. 15 marts kl 13.00 Hvor der serveres hotdogs til alle fremmødte.

Vi skal bare lige vide dagen før, hvor mange I ankommer, så der der er købt nok af brød og pølser.

Siggi med Cockerdoodle Ylno

Siggi er stadig isoleret for sig selv på badeværelset. Hun har ingen træng til at ville forlade sin hvalp – og skal stadig tvinges og nødes for at komme ud og tisse.

Søndag d. 3 marts – forårs fornemmelser.

Havebassinet er ved at blive tømt for vinterens og efterårets blade …. og jo – selvfølgelig endte der en hvalp i vandet. Det var watlter og han kan svømme !

Siggi fik sin One and Only hvalp.

Det blev den sjældne dato 29 februar at Siggis hvalp blev født på. Hurra.

Hun bar på én enkelt hvalp. En sort han. Vi kalder ham, (indtil en ny ejer har fundet et navn til ham) for YLNO ( Only spejlvendt) Så desværre, må vi sige til alle jer der er på listen, at vi kan kun opfylde ønsket for én af jer. Jeg skriver rundt til jer i rækkefølge. Jeg kan anbefale jer at kontakte Fredeshoej.dk . De venter cockerdoodles og ved dem er hundene også undersøgt og med garanti og kvittering ligesom ved os. Det står ikke på deres side endnu.

Siggi med veer.

6 uger gamle cocker doodle.

Tirsdags status.

Søndagens hvalpe indsprøjtning

5 uger gamle cookerdoodles

Det er så sjovt at se nu når Else, som er vores Gordon setter, får ov at komme nær Daimis hvalpe. Hun lægger sig ved dem, og nusser dem. Og efterhånden som ugerne går. Vil Else lege og opdrage dem mere og mere, i takt med at Daimi trækker sog, fordi hun ikke vil have at de skal sutte mælk fra hende.

Hvalpene er nu startet på det andet forløb med ormebehandling. forløbet tager 3 dage.

Onsdag d. 21 februar

Her er de så, de 4 lækre små hvalpe, der knap er så små mere, som de engang var. Nu løber de rundt og er aktive. Spiser almindelige små hvalpepiller, der ikke er opløst mere. Vil gerne tisse mm mere i det fri. De bliver mere og mere frimodige for hver dag.

Ude i det fri.

I dag lørdag, var det et fantastisk vejr,og hvalpene var med os på terassen.

Her er en lang slow film, hvor I kan følge med i almindelig trivialiteter.

Legestuen Baby focus hjemme ved os.

I anledningen af at det er vinterferie, inviterede vi den Legestue som May-Britt har om torsdagen inde i Herning, hjem til os. Hvalpene blev nusset og kysset under kontrolerede forhold. Vores store hunde elskede også at være i centrum – Og Daimi NØD at blive kælet med konstant.

Spis og skrid

Igår onsdag havde vi spis og skrid. Et par familier med børn kom og spiste aftensmad, derefter spillede et par spil…og hjem i seng inden det blev for sent for børnene. Effektivt kort og godt og ganske fantastisk

Nu kom der endeligt nyt. Tirsdag d 13 februar.

Ej hvor irriterende at der ikke har været noget nyt, siden i fredags. Men alt er vel her. Hvalpene gider ikke spise det helt store, da de åbenbart synes de har nok fra deres mor endnu. Og de er store og tykke, så de har nok ret. “Olav” er stadig ledig. For jer der er nye her på siden og synes at Olav er et mærkeligt navn, skyldes det navneforslag på besøgsdagen. De nye hvalpeejere, sad og snakkede og fandt ud af at de alle havde valgt et gammelt dansk navn… og så kom snakken om at den sidste han selvfølgelig så bare skulle hedde Olav. Men han ved det ikke selv – og en ny ejer bestemmer selv hvad Olav skal hedde i fremtiden.

Tak for en dejlig besøgsdag.

Kære alle sammen. Mange mange tak for en dejlig eftermiddag sammen med jer. Og vi er glade for at I alle valgte en hvalp fra os. Tak. Nu mangler vi bare at lille brunplettede “Olav” med mest lyst i ansigtet, finder sin familie. I spurgte til om det var svært at klippe selv. Svaret er NEJ. det er ikke svært. Jeg sætter her en film ind med en cavadoodle der bliver klippet. Hun har dog mange krøller. Jeg tror ikke jeres bliver så krøllet ( kun måske den sorte pige) .

Husk, dette er altså en Cavadoodle og jeres er en cockerdoodle, men metoden er den samme, selvom jeres bliver lidt større.

Besøgsdag fredag d 9 febr.

Ja nu er hvalpene blevet 3 uger gamle. De hår fået øjne og er ved at være meget meget søde. Derfor har vi besøgsdag på fredag kl 13-15. Der er kun én enekelt familie der er vendt tilbage om hvor mange I kommer. I andre på også meget gerne melde tilbage om hvor mange i kan proppe ind i bilen, så jeg får bagt nok kage.

Hvis I vælger, at hvalpen skal være jeres, indbetales depositum/første rate via kontooverførsel, og I får kvittering med. Sidste del betales først, når hvalpen har været ved dyrlægen og er blevet tjekket og vaccineret. Hvis der mod forventning skulle være noget i vejen med jeres hvalp ved undersøgelsen, får I selvfølgelig beløbet retur.

Første måltid.

Første ormebehandling af vores små cockerdoodle

Endelig …. har Daimi tilladt at gæster kommer og ser hendes små hvalpe. Torsdag aften havde vi gæster til aftensmad, og da vi så at hun var afslappet med nye folk i huset, blev hun idag fredag rykket ind i stuen. Hun nyder at være en del af det hele. Hvalpene har idag, fået første dag ud af tre sammenhængende dage med ormebehandling.

Fredag aften – nu i stuen. Hvis I ser på hendes ansigt, kan I se hvordan hun nyder hendes hvalpe.

Et lille Øje-blik. 12 dage gamle cockerdoodles

Mandag d 29 januar. De vokser og vokser.

Cocker doodle skønheder.

Der kommer lige en reminder igen.

Besøgsdag FREDAG D. 9 FEBRUAR kl 13-15 – og hvalpe afhentning fredag d. 15 marts kl 13.00 Hvor der serveres hotdogs til alle fremmødte.

Vi ved godt at der er nogen af jer der er på arbejde på de tidspunkter, men prøv at se om I kan bytte vagter og lign. ( og lade børnene få fri fra skole, hvis I kommer langvejs fra). Det er først på besøgsdagen, I endeligt skal beslutte, om det er en hvalp for jer. Det plejer at være SÅ hyggeligt når alle møder op. Her vil være hygge og lækkert til maven. I må meget gerne tage jeres børn og mostre og onkler m.fl med, vi skal bare vide hvor mange I møder op et par dage før, så der er bagt kage og lavet kaffe nok.

Afhentningsdagen må I også gerne notere jer og se om I kan bytte rundt på vagter og lign. Den dag serveres der hotdogs.!

26 januar. 1 uge gamle hvalpe.

24 januar.

Daimi klarer det hele sååååå godt. Hun er ved at være mere afslappet og alle de små pus vokser. Vi er ikke typerne der vejer hvalpene. Vi kigger på om de trives og hvis de gør det, glæder vi os over det. De bliver først vejet, når de skal have første ormebehandling, når de er omkring 2 uger gamle.

21. Januar. Her er jeres hvalp.

Alle hvalpene er nu fordelt og reserveret efter jeres ønsker. Der er besøgsdag FREDAG D. 9 FEBRUAR kl 13-15 – og hvalpe afhentning fredag d. 15 marts kl 13.00 Hvor der serveres hotdogs til alle fremmødte.

Vi ved godt at der er nogen af jer der er på arbejde på de tidspunkter, men prøv at se om I kan bytte vagter og lign. ( og lade børnene få fri fra skole, hvis I kommer langvejs fra). Det er først på besøgsdagen, I endeligt skal beslutte, om det er en hvalp for jer. Det plejer at være SÅ hyggeligt når alle møder op. Her vil være hygge og lækkert til maven. I må meget gerne tage jeres børn og mostre og onkler m.fl med, vi skal bare vide hvor mange I møder op et par dage før, så der er bagt kage og lavet kaffe nok.

Afhentningsdagen må I også gerne notere jer og se om I kan bytte rundt på vagter og lign. Den dag serveres der hotdogs.!

Undskyld rodet i baggrunden… hvalpene er inde på kontoret hvor der er mest ro…og rod på reolen!

20 januar. Præsentation af vores 4 nye cockerdoodles.

Jer der er på listen, vil blive kontaktet i dag eller i morgen, alt efter hvornår vi får fat I dem, der er på listen før dig.

19 januar fik vi vores 4 cockerdoodle hvalpe.

I er 7-8 stykker, der er på liste. Jeg ringer til jer i rækkefølge en af de nærmeste dage. For at høre om I stadig er interesseret.

Der er 1 sort tæve med hvide poter, 1 chokoladefarvet harlekin tæve ( puddelplettet) og 2 chokoladefarvede harlekin hanner. Det er så sjovt.

Til dem af jer der ikke når at få en hvalp i denne omgang, enten fordi der ikke var hvalpe nok, eller ikke det rette køn eller farve. Ryger I automatisk over på vores næste liste med cocker doodle hvalpe. Siggi skal føde om ca 6 uger. Hun er rød, men hvalpene får samme far som disse hvalpe. Der er endnu ikke noget på siden om hende, da vi lige skal sikre os først at hun er gravid.

16 januar. Vi venter stadig på cavapoo hvalpene. De trives alle … dog stadig inde i deres mor !

Der er nu 7 på liste til hendes hvalpe. Nogen af jer ønsker jer en tæve andre en han. Og vi ved jo ikke hvad hun bærer på af antal og køn inde i hendes lille krop.

Men én ting er sikkert, at hvis ikke jeres ønske bliver opfyldt enten pga køn, eller at der ikke var en hvalp til jer pga antal , så kommer der forhåbentligt cockapoo hvalpe om ca 6 uger. Vi er stadig i forventning, da vi endnu ikke ved op parringen er lykkedes. Alle på Daimis liste, der ikke får sit ønske opfyldt, bliver automatisk ført videre til Siggis hvalpe, i samme rækkefølge, med mindre at I ikke ønsker at blive rykket over. Siggi er helsøster til Daimi, og Choko bliver også far til hendes hvalpe. Der kommer først en side op med Siggi, når vi er sikre på, at hun er med hvalpe.

Billeder af hendes enlige hvalp sidste gang. Det var dog dengang en cockalier, og ikke cooker doodles som vi venter nu.