Golden doodle hvalp

MAJA HAR NU FUNDET SIN FAMILE.

Golden doodle tæve hvalp

Alma . Fik en enkelt lille tæve hvalp. Lørdag d. 6 april 2024. Fraflytningsklar Lørdag d. 1 juni.

Alma er en Fantastisk mild HVID Golden retriever. Lige så mild som dagen er lang. Sundhedsundersøgt, Røntgen Hofter A / ADD 0 / OCD – 0

Faderen er en hvid mellempuddel fra Uniqe Dogs. Sundheds undersøgt og Patella Luxation fri. Han hedder Charlie Plet.

Ja så skete det fantastiske, at Alma fødte sin lille Maja.

En stor tyk lille kleppert. Hvid som sin mor. Hvalpen er en Golden doodle, og forventes at blive på størrelse med en cockerspaniel . Prisen for hende er 16.500 kr incl moms. . Inden afrejsedag 1 juni, er hvalpen sundhedsundersøgt, ormebehandlet, vaccineret og chippet. Ved interesse for vores Golden doodle hvalp, kan I kontakte os på 28192627 – Her er en afslappet atmosfære og her er ingen hysteri.

Hvor heldig kan man være?

I går aftes, sad Lillepigen pludselig i en cykelhjelm. Heldigvis var der en ag gæsterne der nåede at fange et billede af det. Jeg fik det lige tilsendt- og er det ikke bare sødt?

Ud over det har Eliza Joy været på eftermiddagsbesøg og har gennem elsket og krammet Lillepigen.

Forelsket ! Torsdag eftermiddag 16 maj.

Idag kom en ven af huset forbi… Og hun var straks totalt forelsket .

Idag har Maja fået første dag ud af 3 dage, med anden ormebehandling.

Der er nogle fordele ved at have en stor have. ´èn af dem er at når vejret tillader det, holder vi nogen gange åben have, for folk i vores omgangskred og deres netværk. Alle skal bare hver især tage det med, de vil spise og drikke. Det var første gang i år, og vi endte vel med at være en 25 stk. Det kan varier derfra og op til 100. Lillepigen Maja nød opmærksomheden.

Første fodboldkamp … med bolden som modstander!

Nussetid med golden doodle hvalpen Maja

Søndag eftermiddag.

Godtfolk på besøg og luftede hunde , imens vi var til konfirmation. Tak for hjælpen. Dejligt.

Lørdag d 4 maj.

Hurra Hurra Maja er nu 4 uger gammel, og hun har fundet sit kommende hjem. Til familien der har valgt hende, skal jeg lige sige, at hvis I ønsker, at Maja skal hedde noget andet end Maja, giver I bare lige besked så hurtigt som muligt. I dag har der været så mange mennesker forbi, for bla at nusse Alma og hendes lille Maja

Første bål aften.

Vejret har i Herning været helt helt fantastisk. Lunt og lækkert. Her til aften havde vi fælleskabs aften med alverdens godtfolk. Og selvfølgelig var både mor Alma og Lille Maja med – indtil Maja blev træt, og kom ind i “seng”igen.

Maja´s første bå laften.

3 1/2 uge gamle Golden doodle Maja

Golden doodle tæve på 3 uger
3 uger gamle Maja

3 uger gammel, og gennem lækker Golden doodle lille lækker tøs.

24 april 2 1/2 uge gammel Golden doodle – dejlig rund og lækker.

Her i huset kommer der mange folk forbi i løbet af ugen. Her var det 2 ældre damer, der kom for at se malerier og for at få en kop kaffe…og selvfølgelig kysse lille Maja.

20 April. 2 uger gammel golden doodle Maja

14 dage gammel – og lige fået øjne helt.

I dag har hun fået første dag med anti ormemiddel PANACUR

Fredag d 19 april. Vores golden doodle vokser

Her er mange mennesker i løbet af ugen, og lille Maja bliver knus elsket af alle.

Oh dear … hun vokser og vokser og øjnene kommer frem LIIIIIGE om lidt .

Under denne tekst, kan I følge et tidligere typisk hvalpeforløb her på Lille Bassumgård.

12 april. Afsked

Ja så oprandt dagen, hvor det var afsked fra os – og velkommen hjem til jer.

16 februar kom der 7 stk Cockalier hvalpe

Alle hvalpe er nu afsat. Til nye på bloggen og I mangler en cockalier hvalp, kan i henvende jer til Fredeshøj i Haderslev.

Lulle med hendes “7 små dværge”

Lullu som er på billedet øverst, liggende med hendes hvalpe er moderen. Hun er en cockalier .50% Cavalier og 50% Cockerspaniel. Hun hælder dog mest til Cockerspaniel, og derfor er hun denne gang, blevet parret med Louie, com er en cavalier. ( Se billedet til venstre). I kan se under Hanhunde til avl, hvad han er undersøgt for.

Lullu er røntgen i hofter inden brug til avl.

Hun er en aktiv dame, der elsker gode gåture. Disse hvalpe henvender sig både til familier og enlige som ønsker sig en spaniel som højst sandsynligt bliver mindre end en cockerspaniel, mem større end cavalieren. Lulle er meget nænsom og kærlig over for børn.

Kontakt os gerne for spørgsmål eller hvis I ønsker at reservere en hvalp.

28192627

Vh Niels-Peter

Afhentningsdag

Afhentnings dag vil være Fredag d 12 april kl 12.00. Den dag serveres der hotdogs kl 12.00 Om muligt vil vi også gerne, at I prioritere den dag. Da moderen på det tidspunkt er ved at være godt træt af hendes små hvalpe.

Sidste film

Jo der kom lige lidt alligevel. Jeg har modtaget mail fra dansk hunderegister og de af jer der har overført restbeløbet på kontoen der står lidt længere nede på bloggen, er der blevet lavet en omregistrering. I skulle gerne have modtaget en mail. Husk at gå ind på dansk hunderegister og bekræft, for ellers bliver jeres hvalp ikke omregistreret færdig. Vi mangler fra 3 af jer endnu.

4 dage tilbage – I må ikke forvente der kommer mere op på siden inden fredag. Brug tiden på at downloade de film og billeder I vil gemme.

I går søndag var hvalpene ved dyrlægen. Det endte med at jeg tog til hende, i stedet for at hun kom her. Alle hvalpene er sunde . En enkelt han manglede en sten, der ikke var faldet ned endnu og ved et par stykker af dem, havde tænderne ikke passeret hinanden endnu. Jeg har talt med de af jer hvis hvalp det drejer sig om, pånær dig Pernille. Jeg kan simpelthen ikke komme igennem til dig, jeg ved ikke om det skyldes at jeg har skrevet et forkert tal i dit nr.

Tingene er noteret i sundhedsbogen, men da de kun lige havde passeret 7 uger ved undersøgelses tidspunktet, regnede dyrlægen med at tænderne er vokset forbi inden på fredag. Så det er jo spændende at se. Skulle der ske det at de ikke er passeret punktet når de kommer til dyrlægen ved 12 ugers alderen, betaler vi jeres selvrisiko ved forsikringen hvis mælketanden skal hives ud.

Nu er det tid til, at anden rate betales ind.. Husk at notere navnet på jeres hvalp ved indbetalingen, så vi kan se hvilken indbetaling der er fra hvem. I løbet at de næste par dage, får vi mail fra dansk hunderegister, og hvis vi kan se indbetalingen på kontoen, omregistrerer vi hvalpen til jer, og I kan derved sætte jeres forsikring i kraft.

Kontonr er :Nordea- reg.2570. konto. 9029 2343 26

Der ligger kvittering klar til jer, til når I kommer på fredag kl 12.00 – og usunde hotdogs – Fantastisk. Og til jer der har ladet jeres børn få fri fra skole for at komme med, kan jeg lige så godt sige med det samme. ” De må spise alle de hotdogs de kan !”

Cockalierhvalp fra Lillebassumgaard

7 uger gamle idag Hurra Hurra Hurra

Jamen altså … så smuk så smuk så smuk.

4 april . Cockalier hvalpene nærmer sig 7 uger.

Nu er afvænning fra mor Lullu igang. Og det er så fantastisk at opleve, at imens moderen trækker sig, træder “flokken” ind. her er det Tante Else der er igang med at “indfange et bytte”, og bringer det hjem til alle de nye små.

3 april. Endelig nyt

Ja der har ikke lige været så meget aktivitet de sidste par dage, men vores gamle farfar på 91, (Niels-Peters far) blev begravet idag onsdag, så der har lige været en del at tænke på og ikke så meget tid til at sætte billeder om. Men jeg nåede da at få taget en film i morges.

Dyrlægen kommer forbi enten søndag eftermiddag eller mandag. Der vil hun så vaccinere og chippe hvalpene, sundhedsundersøge dem. Der vil også blive lavet en sundhedsbog. “Søndag” ??? Tænker I nok – kan det lade sig gøre. ? Ja, når man bor på landet, og har en dyrlæge der gerne tager ud, så er det ligegyldigt hvilken ugedag det er, bare det passer for alle parter. Fantastisk. Vi skal nok filme hvalpene, når de bliver undersøgt.

6 uger gamle cockalier hvalpe – God Påske til jer alle.

Søndag kl 14.30 får lille Grønært besøg. Så er det spændende om han får sig et nyt kommende hjem.

HURRA – Det lykkedes endeligt at få lavet et gruppebillede af alle hvalpene på én gang.

Onsdag formiddag

Tirsdag d 26 marts – én enkelt han hvalp tilbage.

Og det er ham her, den lille lækre grønne hanhvalp

Cockalier kærlighed

Her mandag og tirsdag har der været en del dejlige mennesker. Og det er jo til stor fordel for jeres hvalp, da de bliver totalt kysset og nusset af alle der kommer forbi.

Endnu en weekend er gået – og Palmesøndag er ved at være slut.

Her i huset har der været en del godtfolk, der alle var totalt forelsket i alle hvalpene. Det forstår vi jo faktisk godt.!

Nu er der kun den “grønne” Cockalier han tilbage.

Idag er der kun 3 uger tilbage … de er nemlig 5 uger idag.

Her er tante Else igang med at hygge om hvalpene.

Mælk i solen

En Fantastisk forårsdag i dag.

4 1/2 uge gamle Cockalierhvalpe.

Se lige de skønheder.

Tirsdag d 19 marts

Bedre lille og vågen, end stor og doven !

Besøgsdag på lørdag. Glæd jer

Her er lige lidt billeder af, hvad der kan vente jer på lørdag. Den grønne han er blevet ledige og enten den grå eller gule tæve – alt efter hvilken en Pernille foretrækker. Hvalpene er begyndt at komme ud og snuse til den friske luft et par minutter flere gange om dagen.

Cockalier hvalpene får nu lidt tykkere mad.

3 uger gamle cockalierhvalpe fra Lillebassumgaard.

Mandags hygge

Søndag

Undskyld at der ikke lige har været nyt de sidste dage , men alt er vel. Men her er jeres små poder – nu med øjne og færdig med første ormebehandling, der har varet over de sidste 3 dage.

Første ormebehandling

Pelspleje af sin spaniel.

Denne film lavede vi engang, for at vise kommende hvalpeejere, hvordan man kan undgå en hundefrisør – netop ved at være sin egen.

Det første lille blik

Den lille grønne hanhvalp er stadig ledig— og det er den han med det sorte halsbånd også.

10-11 dage gamle cockalier hvalpe

8 dage gamle Cockalierhvalpe.

Der er stadig hanner og hunner ledige.

Idag d. 24 februar blev der fejret fødselsdag her i huset. Så fra morgenstunden var her 18 godtfolk, hvor vi spiste morgenmad sammen. Nogle ” gamle” fra vores lille kollektiv – nuværende, og ellers bare familie og venner.

5 dage gamle Cockalier hvalpe

21 februar. Hvalpene er nu 5 dage gamle. De er nu rykket fra badeværelset og ind i stuen. Vi kan se hvordan de dag for dag vokser. De bliver ikke vejet, før de skal have deres første ormebehandling. Vi kigger bare på om de bliver tykkere og trives…og det gør de alle 7.

Lørdag d. 17 februar. 1 døgn gamle cockalier hvalpe.


Cockalier hvalpe fra hendes sidste kuld.

Dengang var faderen dog en engelsk cockerspaniel, og ikke som denne gang en Cavalier King Charles spaniel.