Vores venindes Labradoodle

Alle hvalpe er afsat.

Jeg hedder Bonnie – og er veninde af May-Britt og Niels-Peter. Jeg bor lige et stenkast uden for Herning. Jeg har mine hvalpe på deres side, da jeg ganske enkelt er et stort kludderhoved, når det drejer som om tekniske ting – Derfor er de her, så I har mulighed for at følge med i hvalpenes udvikling.

Gucci er er SUND og kærlig sort Labrador, på 24-25 kg. 56 cm over ryggen. Hun har fået røntgen, både skuldre, albuer og hofter inden brug til avl og hun er PERFEKT hele vejen rundt. Hvis I ruller helt i bunden af bloggen, er der kopi af røntgen resultat.

– D. 2 august 2021 skænkede hun os, 8 dejlige Labradoodle. 6 hanner og 2 tæver. Alle er sorte. Trods det at faderen var champagnefarvet ! De kan flytte hjemmefra den sidste weekend i sept. 24-26 sept.

Prisen på hvalpene er 14.800 kr. – med kvittering! Vh Bonnie 60222546

Hvalpenes far er Siko – fra Uniqe dogs. Mellempudel på 8 kg, og 34 cm over ryggen. Han er undersøgt for Patella Luxation inden brug til avl.

Hvalpene forventes at blive på størrelse med en cockerspaniel, altså noget mindre en moderen.

Onsdag d 22 sept.

Alle hvalpene er nu afsat, og nedtællingen starter. Nogle bliver hentet fredag andre lørdag, og nogle først onsdag. Mor Gucci, trænger også snart til børnefri dage. !

May-Britt og Niels-peter, har været forbi med ekstra foder, til jer der vil købe en sæk ekstra med til indkøbspris, ud over det der følger med. I sparer 130 kr – så det er da værd at overveje. Der er også nogle saksesæt, til jer der overvejer at ordne jeres hunds pels selv.

Der ligger kvittering klar til jer, sundhedsbog, foderspand, godbidder, tæppe. Og der er også kommet mail fra Dansk hunderegister at hvalpene er registreret. Så nu er det bare at vente på at tiden går. Husk at få jeres hvalp forsikret med det samme den kommer hjem.

Søndag d 19 sept.

Update.

Igår lørdag blev hannen med lilla halsbånd valgt. I dag søndag er den grønne han afsat og den røde tæve er reserveret. Så nu er den kun den mørkeblå han tilbage.. I skal ikke holde jer tilbage for at ringe og stille spørgsmål, og tager jeg ikke telefonen, så bare send en sms, så ringer jeg tilbage så snart jeg har mulighed for det. mobil. 60222546

Vi går nu ind i den sidste uge – inden de kan flytte hjemmefra. De spiser nu foder uden at det er opløst. Mor Gucci, har ikke mere mælk, så de er snart klar til jer alle som jeres nye firbenede familiemedlem. ALLE hvalpene er ekstremt kælne og tillidsfulde.

Fredag d. 17 sept.

Nu er der præcis en uge til de første hvalpe begynder at flytte hjemmefra. I dag har min dyrlæge Lisa Michelsen været forbi og undersøgt hvalpene, chippet og vaccineret dem. Når I afhenter jeres hvalp, skal I huske at have nem ID med, så registreringen til dansk hunderegister kan byttes over fra mig til jer. Dyrlægen havde taget sin søn med, da han havde fået tidligt fri og han var bare super god til at hjælpe sin mor…. specielt fordi jeg HADER bare tanken om at de måske piver når de skal vaccineres… Så der blev jeg taget af posten og Gustav taget ind som hjælper i stedet.

Første hvalp som jeg holdt … derefter blev jeg fyret som hvalpeholder, da jeg selv hyler op bare ved tanken om at den skal stikkes.
Sundhedsbøgerne ligger klar. Alle hvalpe er nu vaccineret og chippet – og meget kærlige.

Her er hvalpene, som de ser ud i dag fredag – ugen før de må rejse. På en eller anden måde glemte jeg at få taget et billede af den orange han – men det ser jeg først nu når jeg sidder og er ved at sende billederne… SORRY.

Tirsdag d. 14 sept.

Om 10 dage må hvalpene begynde at flytte. – altså weekenden 24-26 sept.

I dag tirsdag, har jeg allerede haft besøg fra Sjælland, og den hvalp med sort halsbånd blev valgt.

Denne skønne sag, skal med disse skønne mennesker til Sjælland om 14 dage.
Den røde pige er stadig ledig. Hun slægter pudlen på, det kan bla ses på hendes smalle snude.

Søndag d. 12 sept.

Så er endnu en weekend gået, og en del har ringet og spurgt på hvalpene, og nogen af hvalpene er på en “tænker.” Der er stadig nogle ledige. Så ring bare til mig og få en snak ved interesse.

Min fødselsdag er blevet fejret her søndag aften – og hvalpene var selvfølgelig mere eller mindre med. !

Pigen her slægter pudlen på ang størrelse. Jeg tror hun bliver en fin lille sag.
Her er det den mørkeblå han, der også er ledig. Hans snude er bredere end den røde piges.

Status. Den sorte, gule, orange og lyseblå er afsat.

Den røde, mørkeblå, lilla og grøn er ledig. 1 tæve og 3 hanner. På nedestående film kan I se dem enkeltvis.

Fredag d. 10 sept.

Nu er hvalpene NÆSTEN 6 uger. Den er gennem fantastiske, ekstremt sociale, og deres pelse bliver bare flotte. De er næsten færdige med at drikke mælk, og mor Guccis dutter er næsten skrumpet ind til det normale igen. Her er lidt billeder af hvalpene. De ligner hinanden utrolig meget, kun størrelses forskellen når man står med dem, gør at de kan skelnes tydeligt fra hinanden.

Labradoodle hvalp 6 uger gammel. – lille lækker dreng!
Fredag d 10 sept – skør og ligegyldig film… men vi havde det sjovt !!!

Mandag d 6 september.

Nu er hvalpene 5 uger gamle . Og er nogle charmerende små frækkerter. Tissetræningen er godt i gang, og de kommer uden for om morgenen. Allerede nu, har de fleste klaret natten uden at lægge klatter på aviserne om morgenen. De ELSKER at udforske både terrassen og skovbunden. Der er kommet foderspand, lidt foder og godbidder hjem til alle jer der køber hvalp herfra. Hvis I vil har I mulighed for at købe ekstra sække hjem af det foder de får her ved mig. jeg køber det hjem via min veninde til indkøbspris, da hun køber en hel palle hjem af gangen. Så der vil der være en del penge at spare for jer. – Men det er bare et tilbud.

Der er stadig hvalpe ledige – så ring til mig ved interesse. Vh Bonnie 60222546

Undskyld – men sådan ser jeg altså ud en tidlig mandag morgen !!!
De udforsker mere og mere omkring terassen og i skovbunden.

Fredag d 3 sept.

Første dag ved søen. Nu er der kun 3 uger til hvalpene må flytte hjemmefra.

Jeg bor 50 m fra højskolens sø og idag var vejret så fantastisk, at hvalplene kom på tur. Men det var ikke mere end 10 min, for så var de allerede trætte igen.

Onsdag d 1 sept.

Status: Gul tæve og brun han er afsat. En af de andre hvalpe, bliver besøgt igen her i kommende weekend, for derefter at komme med en endelig beslutning.

Hvalpene er blevet så trygge ved at lege udenfor i dagtimerne nu. De er ved at blive mere frimodige …og sjove.
Ledig han. – Alle hvalpene ser ud til at få den typiske. strit-bølgende labradoodle pels.

2 ormebehandling og negleklipning. 4 uger gammel.

Fredag d.27 august.

I morgen lørdag, kommer der en familie og kigger på én af hvalpene. Der er 2 tæver og 5 hanner ledige.

I dag har hvalpene været ude og snuse til skovbunden. Jeg bor med Skærbæk plantage løbende ud i ét med min have. Jeg har indhegnet et lille hvalpeområde, som de idag var ude og snuse til sammen med Gucci. På den måde arbejder jeg stille og roligt hen mod, at hvalpene bliver så renlige som muligt, når de flytter herfra. Nu begynder de snart med at få deres mad udenfor. For straks efter spisning – kommer de altid med en lille klat , og den kan lige så godt ende i Guds frie natur, end på en avis indendørs! Bagefter kommer hvalpene indenfor igen.

Gucci, med hendes små pus, på snusetur.
Her slapper hun/de af efter snuseturen, stadig udenfor, i mit lille hjemmelavede ” hvalpeslot”.

Torsdag d 26 august.

På dette billede, kan I begynde at se den længere pels..

Nu er hvalpene blevet 3 uger og et par dage. De er gennem fantastiske ! Jeg elsker ganske enkelt de små hoveder. I dag har de været med udenfor kort, for første gang, og det vil de komme hver dag fra nu af. De spise SÅ fint nu.. ( altså de jokker stadig i det) – men de spiser godt og meget, og tager godt på i vægt.

.

Her på filmen under, har hvalpene lige fået opløst hvalpefoder, derfor har de stadig lidt snisk snask i pelsen.

Første dag, hvor de kom ganske kort ud i det fri. Der blev endda både tisset og skidt derude – well done !

Tirsdag d 24 august.

I dag er hvalpene 3 uger gamle. Og de er begyndt at spise opløst hvalpefoder. De er blevet ret gode til at spise det.

Hannen med det brune halsbånd er afsat.

2 sovende 3 ugers hvalpe.

Tirsdag d. 17 august.

Første ormebehandling

Tirsdag d 10 agust.

Status: 1 han er reserveret.

Hvalpene er vokset meget på den uge de har været i verdenen .

8 dage gammel hvalp, men begyndende at kunne se labradoodle pels.

2 døgns gamle hvalpe.

Allerede nu, kan man begynde at se kommende bølger. Umiddelbart ser det ud som om, at alle 8 får flot bølget pels.

Her ser I resultat af Røntgen af Gucci´s skuldre, hofter og albuer