Kommende Cockalier hvalpe

Cockalier hvalpe til marts 2023

Cocker spaniel fra Lillebassumgaard.dk

Daimi er en skøn mild Cockerspaniel Hun venter cockalier hvalpe. Altså er bevidst mix melle, Cocker spaniel og Cavalier King Charles spaniel.

Hun blev parret nytårsaften, og vi venter derfor hvalpe i begyndelsen af marts måned 2023.

Hun er parret med lille Louie, der er en Cavalier King Charles spaniel. Han er Patella tjekket, øjenlyst og hjertescannet. ( I kan se ham under “Hanhunde”)

Daimi selv er patella tjekket og røntgen i hofter med A som resultat.

Vi har gjort forarbejdet … og så må vi se, hvad der kommer ud af de 2 skønne forældre.

Prisen bliver 16.500 kr incl moms. Der er 2 års Garanti på arvelige invaliderede fejl. Ved interesse ring på 28192627, og kom uforpligtende på listen.

Vil du med på listen til Cockalier hvalpe til foråret 2023?

At komme på liste ved os er uforpligtende, dog vil vi gerne at hvis I finder hvalp et andet sted i mellemtiden, at I lige giver besked om at I gerne vil slettes fra listen igen.

I skal ikke blive bekymret hvis listen er lang, for nogle ønsker sig en rød en anden en sort,,, tæve han osv. Vi har før oplevet at nr 15 på listen, pludselig var den der fik en hvalp, da dem foran havde meldt fra, og måske hellere ville vente til næste gang. Så vær ikke bekymret, måske er det alligevel dig denne gang, og ellers kender vi måske andre gode steder, hvor der er hvalpe i netop på det tidspunkt.

Vi ringer rundt når der er født hvalpe, når de første dage lige er gået. På den måde kan vi være mere sikre på, at det er stærke hvalpe vi kan tilbyde jer.

Liste status januar 2023:

  1. reserveret
  2. Birgitte
  3. Tanja
  4. Charlotte
  5. Fam. Proustgaard
  6. Barbara