Cockalier hvalpe til sidst i juni, med fraflytning sidst i august.

Siggi er en skøn mild Cockerspaniel . Hun skal have hvalpe omkring Sankt-Hans. Hun skal have Cockalier hvalpe. Altså et bevidst mix mellem Cocker spaniel og Cavalier King Charles spaniel.

Vi forventer røde hvalpe.

Hun er parret med lille Louie, der er en Cavalier King Charles spaniel. Han er Patella tjekket, øjenlyst og hjertescannet. ( I kan se ham under “Hanhunde”)

Siggi er til daglig skolehund hund. Og er i SFO 3 gange om ugen, hvor børn med bestået “hundekørekort”, må gå tur med hende.

Ved Interesse for Siggi´s kommende cockalier, kan vi kontaktes på 28192627

Prisen er 16.500 kr incl moms.

Første rate på 6.500 kr betales efter besøgsdagen. Og kun hvis I har en god mavefornemmelse, ved den måde vi gør tingene på, og I er trygge ved moderen.

Her får I :

1. 2 års garanti og kvittering. * .

2. Hvalpe af sunde forældre.

3. Mange års erfaring med hvalpe.

4. Vaccination, sundhedsundersøgelse og ormebehandlede hvalpe inden fraflytning.

5. Gennemskuelige og åbne forhold hvor spørgsmål er tilladt.

6. Hvalpe der er socialiseret og elsket til den store guldmedalje, i åben og humoristisk familie

*Garantien betyder, at hvis der senere, mod forventning skulle vise sig en invaliderende og medfødt fejl, så kan I vælge at levere hvalpen tilbage og få pengene retur, eller beholde jeres hvalp og få kompensation i henhold til DKK´s anbefaling.

STATUS LISTE: I skal ikke holde jer tilbage hvis liste bliver lang. For så kan vi hjælpe jer, med at finde frem til andre opdrættere , der også bruger sunde og undersøgte forældre og som yder garanti.

1.Tæve reserveret

2.Lise har reserveret en tæve.

3, Dennis og Familie fra Ålborg har reserveret en hvalp

Under denne overskrift er der billeder og film fra tidligere kuld af en anden mor.

Nu er vi gået ind i den sidste uge. Vores dyrlæge Lisa MIchelsen, har I dag været forbi og tilset den lille hvalp. Molly er en dejlig hvalp, der nu også er blevet chippet og vaccineret.

Så nu venter vi bare på at de sidste dage går, før hun skal flytte til det nordjyske.

Cockalier hvalp på 6 uger

Ja faktisk er hun 6 uger og 1 dag gammel.

Nu spiser og drikker hun på normal vis, og Daimi mor, er begyndt at holde sig mere væk fra hende, da det gør ondt når hun sutter. Men så er det godt at der er så mange andre papmødre og pap søstre der tager sig af hende.

Onsdag d. 19 april

Onsdagens dejlige solskins timer.

Molly og hele papfamilien.

Cockalier på 5 1/2 uge

Nu er Molly 5 1/2 uge gammel, og her får ormebehandling. Det er anden ormebehandling ud af 3 inden hun flytter hjemmefra. Ormebehandling med Panacur, foregår over 3 dage.

Hun leger med de store i det fri. Hun kommer med ud på luftetur ude marken, og hun er bare SÅ god til at følge med. Men det er jo ikke mere end 20 -30 min., hun max er vågen og derefter sover hun igen.

Så kom Molly Cockalier på tiktok.

Vores datter og svigersøn kom i påsken… og tog en film med Molly… oh Dear, nu er hun set over hee verden, da den film hittede !!!

Besøg af katten.

5 uger gammel Cockalierhvalp.

Glædelig påske. Nu er Molly 5 uger gammel. Gennem fantastisk. Kommer udenfor 5-6 gange om dagen for at tisse mm. Hun elsker at løbe rundt derude, og alle de voksne hunde nurser om hende, opdrager hende lidt, ligger ved hende, kysser hende. Hun gør ikke det store væsen ud af sig selv endnu og sidder bare og kigger når hun vågner i kassen. Så snart hun kommer ud af kassen tisser hun og derfor tager vi hende fra kassen, og direkte ud. Hun er meget meget god. Vi har haft venner og familie hele påsken. Så hun har fået sin dosis af kærlighed.

Langfredag og Cockalier

De sidste dage har vi egentlig taget mange billeder og film, men har bare ikke fået dem lagt op her på siden. Og så er de jo pludselig ikke UpToDate mere… Men her er nogle billeder fra Langfredag.

Der bliver passet godt på Lille Molly.
Hver gang hun vågner og vi ser det, tager vi hende ud… så hun har tisset mm mange gange i det fri idag.

Hundefrisør.

Idag har Daimi fået klippet lokkerne. Men nu skulle hun jo ikke så langt væk, da vi selv har faciliteterne og redskaberne til det her. I dag var det vores svigerdatter, der kom forbi og ordnede Daimi. Yasmin er ved, at lære at ordne de forskellige spanielracer. Så hun stod ved det ene bord, imens jeg /May-Britt, stod ved siden af og havde en kursist, der var ved at lære at klippe en puddel. Daimi er meget nem at ordne pels på. Hun stod på et tidspunkt nærmest og sov.

Træt og lækker Cockerspaniel, efter en tur ved frisøren.

Søndag d 2 april.

Det er så sjovt at se hvordan alle hundene i huset, begynder at vise mere og mere omsorg for lille Molly. Det er bare så fantastisk at opleve.

1 april.

3 1/2 uge gammel Cockalier hvalp

Nu har Lille Fisen fået navn. Teresa og Christian kom nemlig idag fredag d 31 marts og besøgte deres lille hvalp. Og hun har nu fået navnet Molly.

Øverst tv: Eliza Joy, kom forbi med hendes søskende, for at skulle hilse på Lille Molly.

Øverst th: Teresa og Christian med dere lille Molly.

Nederst: Vores sviger datter med Molly.

Den lille fis, er reserveret til Terese.

I dag tirsdag d 28 marts, er den lille Cockalier hvalp 3 uger gammel. Vores dyrlæge Lisa Michelsen, kom og vaccinerede de store hunde og tilså om Lille Fisen var ok. Og det var hun.

19 dage gammel Cockalier hvalp.

14 dage gammel Cockalier hvalp.

21. marts.

Nu har Lille Fisen fået Panacur, første dag ud af tre efterfølgende dage. Det samme har moderen. Panacur er et middel mod orm. Der findes mange forskellige mærker, man kan få mod orm. Vi har dog valgt at bruge Panacur, da vi synes det er mest effektivt.

11 dage gammel Cockalier hvalp.

Nu er hun 11 dage gammel og har liiiiiige fået en lille sprække ved øjnene, så hun kan begynde at kigge ud..

1 uge gammel Cockalier hvalp

Nu er der gået en uge siden Lille Fisen blev født. Moderen er mere afslappet nu, og hun og hvalpen er rykket fra soveværelset til stuen.

Prisen for den lille tævehvalp er 16.500 kr. Der er 2 års Garanti på arvelige invaliderede fejl.

Nu er der fundet en familie til den lille pige. Hun skal et smut nordpå.

Nu er Lille Fisen 5 dage gammel, og moderen er mere afslappet og enkelte venner af huset, er begyndt at kunne komme ind i soveværelset for at kunne se “Lillefisen” ( som iøvrigt ikke er lille, men tyk og fed).

5 dage gammel Cockalierhvalp.. Lillefisen.

Endelig kom hun – den lille enlige Cockalier hvalp.

Tirsdag d. 7 marts, efter en lang fødsel, kom denne lille skønne pige til verden.

Vi er stadig, ved at komme i kontakt med dem, der har stået på liste. Men indtil nu, har flere fået hvalp i mellemtiden. Så vi ved egentligt ikke om hun er afsat.

Nu sker det snart …hvis det sker !

Tirsdag d 28 februar. 2023

Ja – det er virkelig med rigtig ærgerligt, men Daimi er enten kun med en enkelt hvalp, eller ingen. Jer der er skrevet på listen har jeg skrevet rundt til, og givet besked om at I kan komme på liste ved Fredeshoej.dk hvor de lige nu venter Cockalier hvalpe.

Jeg beklager meget, at må skuffe jer, men vi er ikke selv helt herre over, hvem der bliver med hvalpe, og hvem der ikke gør. Naturens gang er, som naturens gang er.

Cockalier hvalpe på lillebassumgaard.dk

Tirsdag d. 21 februar.

Det larmer lidt når I ser filmen. Det var lige pilleovnen, der gik igang samtidig med jeg filmede. – sorry.