Irsk vandspaniel – Freddy

Nyt hjem til Irsk vandspaniel han

Freddy med sin familie

Freddy skal desværre have et nyt hjem. Her forklarer familien med egne ord, hvad Freddy kan, og lidt om hvem han er.

Irsk vandspaniel han. Freddy er kommet tillbage til os, som har opdrættet ham, for at hjælpe med at finde en ny familie til ham.

Han er opdraget, ( så godt som en 12 mdr. hund nu kan være,) Han er lækker, børnevant, renlig, kan være alene hjemme. Han er MEGA god til at få ordnet pels, han kan med andre hunde… Han er lige til at knus elske. Den Irske vandspaniel er en sjælden race i Danmark. Racen er på størrelse med en stor Golden retriever. Reserveret over for fremmede, men når først de er trygge er det den mest kælne race – elskelig og fantastisk. Så I må forvente en uges til til at han kan vænne sig til jer.

Vi søger en familie der er med på lidt pelspleje…( eller klip ham kort !). Ønsker jer en meget godmodig og elskelig hund. I skal være ligeglad med at Freddy bliver forvekslet med en Goldendoodle, labradoodle… eller endda en kongepuddel. – for det vil ske 100 vis af gange.

Men han er en ægte Irsk vandspaniel, med stambog fra Dkk. Racen beskrives som allergivenlig …. det betyder dog ikke at den ikke fælder… men den fælder ikke konstant som nogle andre hunderacer. Han har pas, og sundhedsbog, vaccineret… Ja han mangler bare en familie han kan flytte til. Det gør ikke noget, der er en anden hund, da han trives godt med andre hunde.

Prisen er 12.000 kr

Irsk vandspaniels pels bliver afbleget i solen - og bliver orange. mega charmerende!
Irsk vandspaniels pels bliver afbleget i solen – og bliver orange. mega charmerende!