Gordon / Retriever hvalpe

Én enkelt tæve tilbage. De fleste af hendes søskende er flyttet. Det er denne lille skønhed, der mangler sit nye hjem.

RUL LÆNGERE NED; FOR AT SE FILM AF HVER ENKELT HVALP:

4 juli kom der 5 tæver og 5 hanner.

Moderen er vores Gordon Setter. Elskelig kærlig, børneglad, lydig og SUND. Hun har inden brug til avl gennemgået røntgen. HD AD OCD.

Faderen er en Flatcoated/ golden Retriever. Også undersøgt og gennemgået røntgen af AD HD og OCD inden brug til avl.

Prisen for en hvalp er 11.000 kr incl moms og kvittering. Inden fraflytning er hvalpene sundhedsundersøgt, vaccineret og ormebehandlet 3 gange.

Flatcoated og Golden retriever sammensætning.
Flatcoated og Golden retriever sammensætning.

Faderen er halv flat coated og halv Golden retriever. Han er udelukkende familiehund og bruges ikke til jagt. Beskrivelsen af den Flat coated er, at den er den eleganteste af retrieverracerne og er en kvik og aktiv hund. Den knytter sig tæt til sin familie og er kærlig og overbærende sammen med familiens børn. I forhold til fremmede og andre hunde er den venlig og imødekommende. Golden retrieveren er, i følge beskrivelsen generelt imødekommende og tillidsfuld, hengiven over for familien, glad for familiens børn og venlig mod fremmede og andre hunde. Golden retrieveren er velegnet som selskabs- og jagthund. Den vil gerne lære.

Denne hund vil også egne sig som løbepartner, hvis du er en af dem der løber.

Her får I :

1. 2 års garanti og kvittering. * .

2. Hvalpe af sunde og undersøgte forældre. **

3. Mange års erfaring med hvalpe.

4. Vaccination, sundhedsundersøgelse og ormebehandlede hvalpe inden fraflytning.

5. Gennemskuelige og åbne forhold hvor spørgsmål er tilladt.

6. Hvalpe der er socialiseret og elsket til den store guldmedalje, i åben og humoristisk familie

*Garantien betyder, at hvis der senere, mod forventning skulle vise sig en medfødt invaliderende fejl, så kan I vælge at levere hvalpen tilbage og få pengene retur, eller beholde jeres hvalp og få kompensation i henhold til DKK´s anbefaling.

**Både faderen og moderen har inden brug til avl, gennemgået røntgen for HD – AD og OCD. Det er arvelige betingede udviklingslidelser, som kan forekomme hos hunde af mange forskellige racer.

Ved interesse for hvalpene, kan I kontakte os på 28192627 .

Vh Niels-Peter

Torsdag d 31 august

Den røde tæve er solgt til Carsten og familie her torsdag aften.

Sådan ser hvalpene ud, her torsdag eftermiddag. Flere har ringet, Men der er stadig 2 tæver ledige om måske en enkelt han. Husk at se de forskellige billeder og film der er længere nede på bloggen.

29 august… 8 uger gamle og alt er klar til ny familie.

Sådan ser man ud – når ens søskende er begyndt at flytte. Her er det den army grønne han.

Der er også 4 piger ledige…billeder kommer op, når vi lige får dem taget.!

Hygge – inden man skal ud og ordne græsplæne.

Afsked. Søndag d 27 August.

Idag var der afsked med Blomster pigen Molly og den blå han Cosmo.

En hilsen fra Molly. Hun er godt landet i Silkeborg. Fantastisk

Så meget kærlighed. d. 26 august

Charlotte og Julie kom på besøg i dag og valgte hvalp. Eller rettere sagt, hvalpen valgte vist dem. De havde een hvalp i tankerne da de kom, men havde en anden i hjertet og da de tog afsted. Men garanteret om vi ikke glemte at tage et billede af hvalpen. Så kære Charlotte og Julie. Her er jeres lille lyseblå Leo , og 1000 tak for nogle dejlige timer med jer.

En helt fantastisk dag med dyrlægebesøg.

Her i eftermiddag, havde vi besøg af en familie netværksgruppe inde fra Herning. De var her da dyrlægen kom på besøg. Hun tog det heldigvis i stiv arm, at der var SÅ mange små hjælpere. Alle hvalpene er nu klar til at flytte hjemmefra. De er sunde og raske. En enkelt han mangler, at den sidste sten falder ned… men måske er den det, inden den flytter hjemmefra. Det er ikke udsædvanligt at det sker. Her er lidt indtryk fra i dag.

Kongen over byggepladsen.

I dag torsdag d. 24 august er det dyrlægedag. Tiden er flyttet fra kl 13 til kl 16. Dyrlægen kommer her hjem til os og tilser om hvalpen og moderen har det som de skal have det. Og de bliver vaccineret, chippet og undersøgt.

Vi skal nok filme det, så det kommer op på bloggen her. Hvis hvalpene er fine og sunde, er de sådan set klar til at flytte. De tisser mm. ude på græsset. De løber ind og hygger, og hvis døren er åben, løber de ud på græsset og tisser. De spiser normalt og her til morgen har de modtaget den sidste, af den tredages ormebehandling de skulle have. Sååå … Nu er det sådan set nu, at der er en hvalp klar til jer.

Middagslur.

Else er den RARESTE Gordon setter i hele verden. Hun er så godmodig som dagen er lang. Billedet under her, viser Levi – en lille dejlig ven af huset, som bare knus elsker Else.

Tirsdag d 22 august

Hvalpe er nu gået ind i den sidste uge, inden kan flytte til deres nye hjem. Dyrlægen kommer her på torsdag kl 13. Og undersøger dem alle, og vaccinerer og chipper dem. Jeg skal nok filme det så I kan se det. Hvalpene er nu igang med deres sidste ormebehandling. Så nu tæller vi bare dage, indtil på søndag, hvor I kan hente dem. Jeg er lige på arbejde søndag formiddag. Så til jer der gerne vil hente på søndag, så er det kl 13, vi står klar med hotdogs.

Her er ret kaotisk for tiden. Hvalpene er nogle små tyveknægte, og stjæler alt hvad stjæles kan.. Strømper, sko, vasketøj, koste osv osv. Men de er ekstremt kærlige og tillidsfulde. Kan I sende mig en sms, om hvornår I regner med at hente jeres hvalp. Det er dog kun nu på søndag kl 13, der serveres hotdogs . Afhentning på andre tidspunkter, udleveres der kun knus.

Tordag d 17 august

Besked her far det varme ferieland ! Vi har lige fået tilsendt billeder hjemmefra. Der er ikke billeder af alle hvalpe, så jer der har reserveret, og der måske ikke er billede af jeres hvalp. Tag det ikke personligt !!!

Her er det en skøn pige Elisa Joy, der på besøg hjemme ved os, eller rettere sagt, ved dem der bor der hjemme. Elisa og hendes familie boede her sidste år sammen med os. Heldigvis bor de i cykelafstand fra os nu, så de kommer ofte på besøg.

Den Gule pige er indtil på fredag d 25 august reserveret til Charlotte.

Hvis i vil forberede jer inden I får hvalp, er der en bog jeg kan anbefale. Den hedder Hundesprog – Hund og hvalp i harmoni. En anden hedder Hvalp i Harmoni. Forfatteren hedder Karina Rasmussen. I kan finde bøgerne på facebook siden Hundesprog. Jeg har også lige bestilt en masse hjem, så I kan købe dem her når I kommer. I kan også låne dem på biblioteket. . Vi har haft hunde i mange mange år og har læst 1000 vis af hundebøger, men disse bøger er ganske enkelt fantastiske. Og det er ud fra de principper vi opdrager vores hunde. Jeg kan ikke anbefale dem nok.

Lørdag d. 12 august. Endnu et par piger har fundet deres nye hjem.

Vi er som familie taget på ferie indtil mandag d 21 om aftenen. Men da vi bor flere familier sammen, påvirker det ikke hvalpene og moderens trivsel. Så imens vi tog flyet mod Italien, har der været gæster hjemme og vælge deres hvalp. Så kære I 2 familier – jeg håber I følte jer godt modtaget, selvom det ikke lige var os der tog imod jer. Så hvis du er ny på bloggen, og er interesseret i en af de sidste hvalpe, behøves I ikke vente til vi kommer hjem fra ferie med at vælge jeres hvalp, bare skriv til os, så skal vi nok ringe jer op, så vi kan få jer forbi bamserne herhjemme… Ja for de ligner virkelig små sorte bamser. Den ene mere lækker end den anden.

Lige en ekstra omgang bamset kærlighed.

Torsdag d. 10 august

Her er Niels-Peter igang med 5 ugers håndtering eller træning. Hvalpen vænnes til at komme om på ryggen, og blive håndteret.

5 uger gammel Gordon /retriever hvalp.

Nu er vi ved at lære vores Gordon Retriever hvalpe indkald.

3 august. Blomsterpigen og den blå han.

De ligner her på billederne ret meget hinanden.

I dag har vi haft besøg af fine gæster fra Samstyrken i Ølgod. Samstyrken er en arbejdsplads for udviklingshæmmede. Vi havde hvalpe fest, med lagkage og boller og sang og besøg af en dukke der hedder Henrik.

Den mildeste Gordon setter i hele verden.

Else er den mildeste hund i hele verden. Hun har snor på nu, da en af gæsterne fra Samstyrken var bange for hunde.

1 august. Her er alle 10 hvalpe

180 negle er nu klippet.

Søndag d. 30 juli.

Her er 5 af hvalpene. Som I kan se ligner de hinanden rigtig meget. MEN… Vi begynder nu at kan se forskel på pelsen.Nogle får lidt mere bølget pels efter den flatcoated og efter Golden retrieveren, og andre kommer mere til at få den mere glatte pels efter Gordon setter. Nogle ansigter bliver slanke som efter moderen og andre lidt bredere som efter faderen.

Vi er kollektiv mennesker, der elsker fællesskab, og at være der for hinanden. Det samme er hundene. Her på filmen er der fælles hjælp med hvalpene. Else giver mælk, både til sine egne og til papbørn. Sidst i filmen ser man Siggi lege og opdrage sine hvalpe. Hun giver ikke meget mælk mere.

Hvalpen for dig der elsker en løbetur, og gerne vil have din hund med – eller bare elsker at være i naturen.

Ja her er en af Elses hvalpe. De ligner hinanden ret meget, så I vil næsten ikke kunne se forskel, hvis vi satte forskellige hvalpe op.

26 juli. Så meget kærlighed samlet på et sted.

Lille “Viggo”..eller hvad han end skal hedde, skal med familien Vendelbo. Hvalpen har fået et “guld”halsbånd på.

Der er ankommet prøvepakke, godbidder og foderspand til jer, fra Essential food.

3 uger gamle hvalpe

Siggi fik hjælp af Elses hvalpe, til at få tømt hendes dutter.

Søndag d 23 juli.

Nu er hvalpene klar til besøg.

Hvalpene skal have en alder, på omkring 3 uger, før moderen er helt tryg ved at der kommer folk forbi og kigger. Der er vi nu, så idag har Rasmus og Josefine været forbi.

Ohhh Sikke et svineri. Indtil hvalpene har lært det helt, er det bare et værre svineri når de spiser. Egentligt burde vi vel have fat i skåle, hvor de ikke kan kravle op i !!

Når de er færdige med at spise, bliver de vasket med en fugtig klud og kommer ind igen. Og Else-mor kommer og vasker efter.

15 dage gamle.

Første ormebehandling

Onsdag d. 19 juli har hvalpene startet deres første ormebehandling. Alle hvalpene stortrives og Else er er fantastisk mor.

13 dage gammel Gordon/retriever hvalp
13 dage gammel Gordon/retriever hvalp

Lørdag d 15 juli og nu 11 dage gamle.

Vi er begyndt at supplere med hvalpe mælkeerstatning. Else bliver totalt drænet af, at skulle give mælk til så mange hvalpe. Her er det er god bekendt der hjalp til. Det er bare 3-4 af hvalpene der for modermælkserstatning.

Gordon setter / retriever hvalp fra lillebassumgaard.dk
Fantastisk Gordon retriever hvalp. De er lige nu ret ens alle sammen.

Elses hvalpe er nu 9 dage gamle.

6 dage gamle gordon/retriever hvalpe.

Gordon setter /mit med retriever hvalpe på 6 dage.
Else vores setter, er verdens mest godmodige hund.

Så blev der endelig født Gordon retriever hvalpe.

Gordon setter med sine hvalpe