Golden doodle

Golden Doodle hvalpe.

Alle hvalpe er afsat.

Nu skete det endeligt. Onsdag d. 19 maj 2021, kom de mest fantastiske Golden doodle ud af deres mor TIKI.

Prisen er . 21.000 kr incl moms.dep. 10.000 kr –

Tiki er en sund Golden retriever, der med sine 5 år på bagen, er i sin bedste alder. Og som I kan se på hendes ansigt, er hun lykkelig over sine små hvalpe.

Hvalpene kan flytte hjemmefra onsdag d 14 juli. Sæt x i kalenderen den dag, da Tiki på det tidspunkt er SÅ KLAR til at være alene igen. Pga ferie i ugen efter, er der ikke mulighed for at hvalpene kan blive længere end fredag d 16. juli.

Faderen er en champagnefarvet mellempuddel, fra Uniqe dogs ved Feldborg/ Aulum. Han hedder SIKO.

Hvalpene vil være sundhedsundersøgt, chippet og vaccineret og ormebehandlet inden afrejse. Og I får Pas med til jeres hvalp. Alt det bliver filmet, så I kan se det. Men følg i det hele taget med på bloggen, den bliver opdateret næsten dagligt, nu når der er hvalpe.

Vh Niels-Peter og May-Britt

Så kom Ziggas familie…Tak for denne gang Zigga.
Så flyttede Bella… tak for denne gang.

Sidste mandag ved os.

Så siger Tiki tak for denne gang. Nu bliver den kolde tyrker taget. Hun giver ikke mælk mere, og derfor kommer hun væk de sidste par dage inden I afhenter jeres hvalp. Så de første nætter uden deres mor, sker ved os og ikke ved jer.

Kan jeg få jer til lige at sende mig en sms, om ca tidspunkt for afhentelse af jeres hvalp.

Nu går vi ind i den sidste uge, og I må ikke forvente at der kommer et hav af billeder mere. De er ganske enkelt overalt, og det bliver sværere at følge med. Jeg skal have givet dem ormebehandling en af de sidste dage her. Planen var at det skulle have været sket idag, men der dukkede jævnt fordelt over hele dagen en masse ventede og uventede gæster op, så det blev det istedet. Og det var dejligt. Der iblandt en der tog nogle billeder.

Her er det Inge og Ole der også kiggede forbi i dag.
Og nogen nye folk, jeg ikke kan huske hvad hedder…
I dag ha der været folk fra Polen, Rumænien, Tyskland, og ikke mindst fra Kolding, Vildbjerg, Brande og Herning.
I dag kom der nogle skonne mennesker et smut forbi….og blev overfaldet af kærlighed fra hvalpene.
Øj Øj Øj… alle folk der kommer, bliver taget imod af en masse små lækre totter.
Min veninde kom forbi idag og havde hendes 2 døtre med. Her står så et par søskende med et par søskende.

Jeg har sendt til jer allesammen på mobilnr, chipnummeret på jeres hvalp. Så har I mulighed for at lave forsikring på hvalpen inden I afhenter. Hvis I ønsker det, laver vi en gratis måned på jeres hvalp, fra vores forsikringsselskab Det sker den dag I afhenter. Men jeg tror nok de ret dyre , efter den måned, hvis man ikke er opdrætter, ..så jeg syntes I skal undersøge markedet. Men nu har I i hvert fald fået nummeret, så har I mulighed på at forsikre inden, hvis I ønsker.

Ang. rest betaling. De skal bare være at se på vores konto, inden I afhenter hvalpen.

Der findes utroligt mange hvalpe bøger på markedet… Af alle dem jeg har læst, er dette den YPPERLIGSTE. Har I den, behøves I ikke andre. Jeg kan varmt anbefale den.
Tiki, vil kun i nødstilfælde give mælk nu. Hun knurrer af dem når de prøver, da de jo er begyndt at have skarpe tænder. Men hvalpene spiser også nu ganske almindeligt ikke opløst hvalpefoder. De skal til dyrlægen på lørdag, hvor de skal undersøges og chippes og vaccineres. Jeg skal nok filme det, så I kan følge med i det.
Vi har haft besøg af amatør arkæologer her i går søndag, da vi ved der har været bosted på vores grund for MAAAAANGE år siden…
Ha en rigtig dejlig weekend.

For nogle år siden lavede jeg en Sankt Hans sang. Min datter og svigersøn har spillet den ind…. så nu bliver I tvunget til at høre den, hvis I nu vil se jeres hvalp i denne film…ha ha ha.

Dagen i dag har været fantastisk. Hvalpene er blevet nusset og kysset hele dagen. De fik dog lange pauser ,så der blev tid til at sove.
Jeg har modtaget de flestes depositum..Tak skal I have. Jeg skriver her på bloggen når dyrlægen kommer og skal undersøge, vaccinere og chippe hvalpene. Men det går lige lidt flere uger.

Her er et screenshot af facebook gruppen, som familien Hasselbach har oprettet. Derved har I mulighed for at følge jeres hvalps søskende, og kan hjælpe hinanden i den første tid, da I alle har hvalp i samme alder.
På skødet ligger ham der skal til Schweiz. …Jeg skal nok snart vise ham rigtigt !!!

Kære alle. 1000 tak for en dejlig dag – blæsende og kølig det meste af tiden – men med varme mennesker. Tak for jer alle. Jer fra Schweitz, har I mulighed for at sende er billede til mig af jer, så I kan komme “rigtig” ind i hvalpeklubben her !

Her er filmen om hvordan man klipper en doodle. Her er det SIKO – altså jeres hvalps far, der klippes.
I morgen lørdag, tager jeg den store kasse, hvor hvalpene er I, ud på terassen. I Herning bliver der omkring 17 grader, så tag lange bukser på og trøje, hvis ikke I er VIKINGER !
i dag, har hvalpene fået fast føde… Her bliver de vasket efter af vores gordon setter hvalp på 4 1/2 måned..

BESØGSDAG LØRDAG D. 12 JUNI.

For at undgå, at vi er for mange sammen på besøgsdagen på en gang. Har jeg lavet tider.

Maria Hasselbach og Familie 10-12 / Han hvalp.

Christina og Familie fra Roskilde 11-13 / tæve hvalp.

Steven og Familie fra KBH. 12-14 / Tæve hvalp

Marianne og Jacob fra Nordjylland 13-15 / Tæve

Teit og familie fra Schweitz / Han hvalp ( Vi facetimer på et andet tidspunkt !!!)

Dorthe og familie Fra Kolding kl 14-16 / tæve hvalp

Hanne og familie fra Vejle kl 15-17 / Han hvalp

13 dage gamle – og har lige fået første ormebehandling.
12 dage gammel
11 dage gammel – og nu med et enkelt øje åbent.

Årrrrrrrrhhhhhhh !!!!

2 pinsedag – 5 dage gamle.

TIKI er en MEGET omsorgsfuld mor. Lige nu foregår det hele inde i vores stue. Når de bliver lidt ældre, rykkes de ud i gangen.