Cockalier hvalpe – 1 lys han ledig.

Så skete det. Lullu fik hvalpe. Hun er en Cockalier. Halv cocker og halv Cavalier King charles spaniel. Sund – og er blevet undersøgt og røntgen i hofter inden brug til avl. Hun har A hofter.

Faderen er er rød cocker spaniel – også sund og med A hofter. Hendes hvalpe bliver altså Cockalier hvalpe, med 75% cocker og 25 % Cavalier King Charles spaniel. De bliver højst sandsynligt lidt større end moderen, da faderen er lidt højere end moderen.

Hvalpene blev født natten d. 20/21 nov.

Prisen er 16.500 kr incl moms.

Der medfølger selvfølgelig kvittering, og garanti mm.

I må endelig gerne ringe. Her er ingen hysteri, og der er ingen spørgsmål der er for dumme.

28192627

Besøgsdag og afhentningsdag.

Der vil være besøgsdag fredag d. 10 dec. Vi ved godt at det er en lidt træls dag, med da både jeg og min kone, er forhindret lørdag og søndag, bliver det nødt til at være sådan. Så please – prøv at bytte vagter, eller andet. I kan komme mellem kl 10-17.

Afhentnings dage vil være fredag/lørdag d 14-15 januar.

Hvis der stadig – (efter besøgsdagen )- Er 6 af jer familier der kommer fra Sjælland, der har holdt ved den hvalp I har reserveret, skal I ikke til at kører herover igen og hente jeres hvalp. Så kører jeg til Valby, hvor vores datter og svigersøn bor. Så kan I hente den der, så der ikke er 6 biler der skal til at køre herover. Hvis det så også passer med jer der kommer fra Sønderjylland, kunne jeg jo også tage dem med, og så kunne vi mødes ved Fredericia. Hvad er chancen lige for, at ud af 8 hvalpe, skal 6 til Sjælland, og 1 til Sønderjylland. ?

I kan sagtens ordne pelsen selv.
tirsdag d 7 dec.

Tirsdag d 7 dec. Den lyse han er lige blevet ledig igen.

Nu når disse hvalpe vises frem, er det ikke fordi de elskes mere en de andre… de var bare vågne – derfor!

Søndag d 5

Søndag

Lørdag d 4 dec.

14 dage gamle hvalpe.

14 dage gamle – nu nogle med øjne.!

Fredag d 3 dec.

Hurra Hurra – ude godt hjemme bedst. Og det er bare så dejligt at komme hjemme til hunde og hvalpe og gode venner igen.

Denne film er taget idag efter hjemkomsten, og viser første ormebehandling…. og den slutter pludselig midt i en sætning..der blev trykket på en knap for tidligt…sorry!

Første ormebehandling.

Status -tirsdag d 30 nov. ALLE hvalpe er nu reserveret

TÆVER – Alle tæverne er nu reserveret.

1 Dot fra Roskilde – lyse tæve .

2 Johanne – sort tæve

3 Bobby – rød tæve

4 Lisbeth S. sort og hvid tæve

HANNER – 1 han tilbage

5 Lillian fra Sønderjylland. rød han med mest hvidt i panden.

6 Cecilie – rød han

7 lysplettet han – ledig

8 Frederikke – rød han

Tirsdag d. 30 nov.

Imens vi er her i forårstemperatuer på Malta, ( 15 grader) hører jeg at vejret er koldt i Danmark… Men jeg skulle hilse og sige hvalpepasserne der hjemme, at hvalpene har det super godt. Jeg har fået tilsendt lidt billeder. Og til Cecilie og Frederikke, der hver har valgt en af de ens røde hanner… Desværre har jeg endnu ikke fået 2 sikre billeder på hvem der er hvem.. De sender bare billeder til os…men de kan ikke finde ud af, hvad der er en han eller en hun !🤪 Så I må holdes hen i spændingen, til vi kommer hjem igen engang på fredag.

Men her er lidt billeder fra idag tirsdag. – og ved de lyse og de brune, aner jeg ikke herfra hvem der er hvem. Sorry folkens.

.

Her Mandag d 29 nov, er min kone og jeg lige taget 5 dage til Malta. Vi er hjemme igen på fredag. Venner af huset bor ved os så hvalpene lider ingen nød!

Men det betyder bare, at der i denne uge, ikke lige kommer så mange film og billeder op, som der ellers ville gøre. Hvis vores venner de sender noget til os, skal vi nok sætte det op.

I dag mandag er 2 hvalpe mere blevet reserveret. så nu er der kun en enkelt lys han tilbage.

Verdens bedste hundemor. Søndag aften.
Søndag d 28 nov
Nu er de 1 uge gamle.

Fredag d 26 nov.

Her præsenteres alle hvalpene igen.
5 dage og nu er de lidt mere buttede.

1 . Familien Heide vil gerne reservere en tæve hvalp.