Cavapoo hvalpe

Gaya fik sine små Cavapoo hvalpe.

1 tæve og 1 han ledig.

Og vi var så heldige at det skete Onsdag d 16 juni. 9 stk. 6 tæver og 3 hanner. Pris 21.000 kr incl moms.

Dep. 10.000 kr, der dog først skal betales, når I har været forbi og mærket efter om det er en hvalp for jer. Om I kan lide moderen, og om I er trygge ved at købe hvalp for os. – kort og godt – I skal have mavefornemmelsen i orden.

Med hvalpene hører der 2 års garanti for medfødte/ arvelige sygdomme. Pas, vaccine, sundhedsundersøgelse, ormebehandling, registrering i Dansk Hunderegister. Foderspand, foder til den første tid, godbidder og tæppe.

Ved interesse for hvalpene kan I ringe på 28192627.

Der er et par datoer, der er vigtige for os. Og det er afhentningsdatoerne, som er fra ons. d. 11 til fre. d 13 august. På det tidspunkt er moderen SÅ klar til at få ro igen.

Vh Niels-Peter & May-Britt

Onsdag

I dag har dyrlægen været forbi, og har undersøgt hvalpene, og chippet og vaccineret dem. ALLE var sunde og raske, og der var ingen anmærkninger. Dejligt.

Her kan I kigge lidt med. I skal ikke være kede af hvis jeg har stavet navnet forkert, det har ingen betydning. Når I afhenter hvalpen, går vi sammen ind på dansk hunderegister og registrerer den ind i jeres navn, og der laves der bla også navneændring.

Tirsdag:

Hurra Hurra. Så er vi hjemme igen, og alle hvalpene og Gaya er endelig kommet hjem til os igen. De har haft det super godt, og er store og lækre. I dag tirsdag har stået på vaskedag. De 9 lækre uldtotter, har været igennem den helt store grooming time, hvor nabopigerne har været forbi for at hjælpe mig. I morgen onsdag, kommer dyrlægen forbi og undersøger hvalpene, og de skal vaccineres og chippes. Spændende.

Idag blev alle 9 hvalpe, vasket og klippet.

Ude er godt, men hjemme bedst. JEG GLÆDER mig til at komme hjem til vores hunde og hvalpe igen. Vi er nu i Berlin, og jeg bliver helt misundelig, når jeg ser nogen gå med deres hund. Jeg glæder mig til at ferien er slut, og vores hunde samles igen under samme tag . Jeg glæder mig og glæder mig. … og… og…

Nu har alle familier endelig besøgt deres hvalp – og jeg er mega glad for at det netop er jer, hvalpene skal ud til. Jeg har også fundet en familie som vores egen hvalp skal ud og bo ved. Det er ved Victoria og Thomas.

Vi er på ferie i uge 29, og vi kommer hjem igen midt i uge 30, og der henter jeg Gaya og hvalpene hjem.

Fredag d 30 juli, har I mulighed for at komme og besøge jeres hvalp igen kl 12-14. Det er et tilbud, og I skal ikke føle at I er dårlige hundeejere hvis I ikke kommer.

Det vil så være hjemme hos os. Det bliver det tidspunkt jeg kan tilbyde, for dagen efter er der gæster i huset igen ved os, og næsten frem til hvalpene skal afhentes. Så jeres hvalp, skal nok blive stimuleret, af både børn og voksne hele sommeren hjemme ved os.

2 af hvalpene er kommet med hjem til vores egen irske vandspaniel, der har 8 hvalpe OG 10 dutter. Og da Gaya kun har 8 dutter og 9 hvalpe, kan jeg jo lige så godt udnytte det. Vores irske´s hvalpe er kun 3 uger, med da racen er større, er hvalpene allerede enten større eller samme størrelse som end Gayas, så det passer helt perfekt. Betsy snusede lidt til dem, da de jo duftede af nyvasket og sæbe, og sagde så ellers ikke noget til det. Så de putter nu sammen med hendes hvalpe, og får masser af mælk. Og Gaya har det mere mælk, til dem der blev ved hende.

Den lyse han er bare heeeelt væk i søvnen.
Lige en ekstra hilsen til Woodys familie, da jeg vist glemte at vise ham frem sidst !

Mandag d. 12 juli – næsten 4 uger gamle.

Her ligger Gaya i skyggen under en solseng – dødtræt, med 3 hvalpe oven på sig.
Billedet er lidt uskarpt, men jeg synes det viser meget godt hvor nysgerrige de er. De er frimodige nu og begynder at bevæge sig ret frit og legende når de er ude.

TAK FOR IDAG FOLKENS.

Hejsa , og 1000 tak for i dag, for jer der mødte op. Der blev spurgt til faderen. Hvis I følger linket under her, kommer I ind på Uniq-dogs hjemmeside. Nederst på siden, under “Vores hunde” er Charlie Plet – Og det er ham… En lækker lækker herre !

https://www.unique-dogs.com/vores-hunde

Louise ( Med Huxi ) har på opfordring fra mig, lavet en facebookgruppe. Her har I mulighed for at komme ind, så I kan følge hinandens hvalpe, og I kan give hinanden gode råd, og fortælle hvad I gør med diverse problemstillinger der opstår. Og bor I i nærheden af hinanden kan I jo mødes hvis I ønsker det.

Måske Louise, skal du gøre gruppen offentlig, lige indtil I alle er inde, ellers ved jeg ikke om man kan finde gruppen.

Her kan I se hvordan jeg klipper doodle klip med saks.
Heidi og familie med deres lille lækkerbisken – De bor også I Herning, så jeg gætter på at når hvalpene kommer hjem til mig igen, at der så kommer godtfolk på besøg igen.
E.M med den Brune pige.
Ålborg folkens med HUXI
Caroline og familie med lille Ollie.
Den sort/hvide han.
Denne bog er RIGTIG GOD. Har I den, behøves I ikke andre.–Den er VIRKELIG god.

Selve sangen der er som baggrund har jeg lavet. Den hedder Sankte Hans på den midtjyske hede. I kan finde den på Youtube med tekst. Det er min datter og svigersøn der har spillet den ind…
Jytte kom med hendes mand og datter, og valgte deres black and tan tæve, der skal hedde Maggie.
Tanja og familie fra KBH, kom og mødte deres sort hvide “Woody” han.
Jeg siger tilsidst på filmen at hannen er ledig…. det er han så ikke mere. Tanja fra KBH sprang til.

Så har den føste familie været fordi ,for at se deres hvalp. De kunne ikke på besøgsdagen.
Nu er hvalpene 11 dage gamle. Snart øjne og gennem dejlige.

For at få mest muligt rå på Gayas hvalpe, er hun lige flyttet ud til Marianne og Michael www.kennel-skolehuset.dk, I nogle uger, da der er drøn på hjemme ved os, med det andet kuld. Men hun og hvalpene bliver passet lige så meget på, som hvis de var hjemme ved os. De kommer her til bage igen. Mn selve besøgsdagen – er ude ved dem. Men de er kommet hjem til os selv igen inden afhentning.

STATUS Onsdag d 30 juni.

  1. Black and tan tæve – Til os selv !
  2. Black and tan tæve Reserveret – Jytte K.
  3. Brun tæve reserveret – E.M fra Vejen
  4. Lys plettet tæve – solgt til Anne fra Silkeborg
  5. Lys plettet tæve med rødt halsbånd – Reserveret Heidi
  6. Sort/Hvid tæve – Reserveret til Lise fra Lyngby
  7. Brun han –
  8. Lys plettet han -Reserveret til Louise R
  9. Sort plettet han – Reserveret til Tanja fra KBH

Her kan I se en præsentation af Gaya. Jeg siger godt nok på filmen, at I er inde på kennel-skolehuset.dk´s hjemmeside, men det skyldes at Gayas hvalpe på onsdag, (når de er 1 uge gamle), kommer Gaya og hvalpene over til vores venner 15 min fra os. Vi har nemlig et kuld her i forvejen, og for at få mest ro omkring hvalpene, hjælper vi hinanden når der er mulighed for det. De har ikke selv hvalpe nu – så det er perfekt for Gaya og hendes hvalpe.. På den måde får de hvalpe, vi har her ved os – god opmærksomhed, og Gaya og hendes hvalpe får god opmærksomhed der. – Men alt det forklares på filmen.

Her har I mulighed for at se en præsentation af moderen til hvalpene